Tapéta

A tapéta a faldekoráció új dimenziója!

Egy jól megválasztott tapétával teljesen új hangulatot és stílust adhatunk egy belső térnek,legyen az gyermekszoba, nappali vagy háló. Napjainkban már a vizes helyiségeket mint szauna, fürdő vagy uszodatér is tapétázhatjuk egyedileg gyártott tapétákkal, választható felületekkel .Bemutatótermünkben a legújabb trendeket követve megtalálhatják a modern tapétát, gyermek tapétát, 3D tapétát és egyéb speciális(mosható, hangszigetelő) tapétákat.

Mindenfajta stílus jó, feltéve, hogy ízléssel alkalmazzuk. Számtalan olyan kifejezés van, amely az egyikben hiba, a másikban szépség.

- Joseph Joubert

Klasszikus tapéták

A klasszikus tapétára általánosan jellemző a részletekben gazdag, kidolgozott motívumvilág. Színei a pasztellszínek mellett, zöld, bordó, arany.

TIPP: A tapéta megválasztásánál mindig vegyük figyelembe otthonunk adottságait, például a belmagasságot és az alapterületet.

Retro & Design tapéták:

A designtapéta eltér a hagyományos tapétáktól, elsősorban felületében. Neves tervezők visszanyúltak a természethez és újra használják a bőr,kő, selyem,bambusz és a nád struktúráit.

TIPP: Erőteljes színű tapétánál aláfestés szüksége.

Gyermektapéta

A gyermekszoba a lakáson belül külön kis világ. Gyermekünk számára az első évek meghatározók lehetnek, ezért fontos az első baba vagy tini szoba. Elindíthatjuk gyermekünket angol stílusú kislányos bébi szobából vagy fiúsra hangolva, űrhajós, focis enteriőrből. Később az iskola előtt csíkos, betűs, számos designnal engedhetjük útjára.

TIPP: Érdemes pasztellszínű tapéták közül választani, mivel a gyermekszoba játékai is elég színesek. (A kedvenc macisorozat biztos, hogy kivizöld ruhákban, lila nyakkendőben virít.)

Orientális tapéták

Vigye lakásába a természetet,harsány zöldekkel és a természet ihlette mintákkal.

Poszter tapéták

A poszterek más néven falpanelek reneszánszukat élik.
Nagyvonalú, elegáns fókuszfalakat tudunk kialakítani, amik meghatározzák a lakás hangulatát.