Szolgáltatások

Tanácsadás

A térszervezéstől az anyagválogatáson át bármikor tudunk az Önre szabott otthon kialakításában segíteni. Kérjen időpontot és segítünk,hogy ne vesszen el a trendek és újdonságok között.

Felmérés

A jó ötletek és a pontos kivitelezés egyik fő feltétele az alapos felmérés. erre sajnos időt kell szánni.Amennyiben Önnek erre nincsen ideje, mi felmérjük a területet díjmentesen.

Tervezés

A felmérés alapján,Önnel szorosan együttműködve feltérképezzük igényeit és ennek megfelelően megtervezzük azt az enteriőrt amit megálmodott.

Mintakölcsönzés

A mintateremben kiválogatott anyagmintákat,legyen az tapéta vagy függöny,szőnyeg esetleg padló Ön hazaviheti és otthon, a leendő helyén is megnézheti azt!

Konszignáció

A felmérés alapján elkészítjük a költségvetést a munkálatok alatt előre látható kiegészítők figyelembe vételével.

Felszerelés, kivitelezés

A karnisokat,függönyöket belső árnyékolástechnikai termékeket kiszállítjuk,és felszereljük. ennek minden esetbe feltétele a helyszíni felmérés

Tisztítás

Az általunk elkészített lakástextilek leszedését,tisztítását és visszarakását vállaljuk rövid határidővel. A szakértelemmel és megfelelő eszközökkel, anyagokkal tisztított termékek élettartama évekkel meghosszabodik és Önnek foglalkoznia sem kell vele.

Házhoz szállítás

Amennyiben nincs ideje eljönni az elkészült termékért,előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk.

Szakember ajánló

Amennyiben Önnek szakemberre van szüksége termékeinkkel összefüggően,tudunk ajánlani pontos és megbízható kollégákat akikkel évek óta együtt dolgozunk.

Kövessen minket!