Árnyékolástechnika

Azoknak, akik mernek különbözni, esetleg nem szeretik a függönyöket, de igényes modern megoldás keresnek ajánljuk valamelyik belső árnyékolástechnikai termékünket.

Az ablak tulajdonságait ( nyithatóság, helyigény, használhatóság) és a megrendelő igényeit figyelembe véve tudunk választani a szalagfüggöny, sávroló,pliszé,vagy roletta közül. Az egyedi gyártás nagy szín és méretválaszték mellet hő és fényzáró kivitelt is lehetővé tesz a black out és duette anyagoknak köszönhetően.

Mindenfajta stílus jó, feltéve, hogy ízléssel alkalmazzuk. Számtalan olyan kifejezés van, amely az egyikben hiba, a másikban szépség.

- Joseph Joubert

Sávroló

Újfajta megoldásként robbant a piacra a”DuoRolo 2in1″ megoldás. A Duo Rolót használhatjuk fényáteresztőként, illetve pici mozgatással sötétítőként is.

TIPP: Ha belső árnyékolóban gondolkodunk fontos tudni: kifinomultabb hatást érhetünk el, ha árnyékolónk tokszerkezetét elrejtjük. Ezt azonban a ház tervezésekor építészünkkel egyeztessük!

Pliszé

Trapéz, kör, háromszög, tetőtéri vagy mennyezeti ablak ideális megoldása a pliszé függöny.

TIPP: Amennyiben a dekorfüggöny sötétítésre is szolgál, válasszunk vastagabb, teltebb szövésű anyagot.

Szalagfüggöny

Nagy üvegfelületek árnyékolására, illetve nagy alapterületek optikai elválasztására kitűnően alkalmas a szalagfüggöny. Már motoros mozgatással, ferde tetősíkra is megoldható.