Függönyök

Egy lakás végső harmóniájának és stílusának kialakításában különlegesen nagy szerepük van a lakástextileknek. A bútorszövettel, szőnyeggel összehangolt függöny és sötétítő kiemeli egy stílusos lakás melegségét, otthonná varázsolja azt. Üzletünkben több neves európai tervező és gyártó aktuális kínálatából válogathat.

Tovább
Image Description

Tapéta

Tapéta vagy festés? 
A tapéta előnye, hogy a hangulat és melegség mellett, sokkal ellenállóbb falfelületet lehet vele kialakítani. Belsőépítészeti elemként használva fókuszfalat alakíthatunk ki. Különböző stílusú tapétáink közül megtalálhatja a legmegfelelőbbet.

Tovább
Image Description

Karnisok

A függönyözés alapja a karnis! Az álmennyezet vagy esetleg a rejtett világítással egyidőben a karnisok elhelyezését is meg kell terveznünk.

Tovább
Image Description

Bútorszövet

Nem kell megválnia érzelmi értéket képviselő bútoraitól. Egy új szövettel igazodhat otthona meglévő stílusához. Ehhez kínálunk antik, modern, retro és angol stílusú szöveteket, amelyet összehangolhat a sötétítővel is. Speciális igényekhez – úgy, mint hajók kárpitozása – kínálunk műbőr, textilbőr és kültéri anyagokat is.

Tovább
Image Description

Szőnyeg

A praktikussági szempontok mellett a megfelelő szőnyeg kiemelheti a szoba stílusát és a nappali középpontjává válhat. Üzletünk kínálatában faltól falig szőnyegek, középszőnyegek találhatóak többféle stílusban. Faltól falig szőnyegeinkből egyedi méreteket is lehet rendelni különböző szegési technikákkal.

Tovább
Image Description

Padló

Klasszikus megoldások modern kömtösben! Kínálatunk felöleli a klasszikus fa parkettát és a modern design burkolatok adta lehetőségeket. Válogathatunk a valódi fa parketta, furnéros padló, design padló, laminált padló, vinyl padló között 7-10 mm vastagságban különböző panelméretben és lerakási módban.

Tovább
Image Description

Lámpák

Egy-egy enteriőr teljes egységét a megfelelő megvilágítással tudjuk harmonikusabbá varázsolni. Tapétából vagy szövetből egyedi lámpatest készíthető, akár oldalfali- , mennyezeti- vagy álló lámpáról legyen szó.

Tovább
Image Description

Árnyékolástechnika

Azoknak, akik mernek különbözni és igényes, újszerű megoldásokat keresnek, ajánljuk a minimalista belső árnyékolók valamelyikét.

Tovább
Image Description